Πολιτικη

Αίτημα Γούργαρη προς την πρόεδρο του Δ.Σ. Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο ζητεί να συζητηθεί το αίτημα των συμβασιούχων του Παναρκαδικού νοσοκομείου.

Προς: Την Πρόεδρο του Δ.Σ Τρίπολης
κα. Παναγοπούλου Γεωργία
θέμα: Να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα των συμβασιούχων του Παναρκαδικού νοσοκομείου. 

κα. Πρόεδρε.

Στα δυο χρόνια της πανδημίας όλοι χειροκροτήσαμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, αλλά και τους αφανείς ήρωες που εργάζονται στην καθαριότητα, τη φύλαξη και την εστίαση των νοσοκομείων για την προσφορά τους στη μάχη κατά του ιού. 

Τώρα οι συμβασιούχοι αυτού του κρίσιμου τομέα πετάγονται στο δρόμο με εντολή της κυβέρνησης για να πάρει τη δουλειά τους εργολάβος. 

Πέραν του ότι δεν τους αξίζει τέτοια μεταχείριση, είναι βέβαιο ότι η εργαλαβοποίηση θα οδηγήσει σε υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε βάρος της υγείας των νοσηλευόμενων.

Σας ζητώ στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ να εντάξετε στα θέματα Ημερησίας Διάταξης και το αίτημα των συμβασιούχων του Παναρκαδικού νοσοκομείου. 

Βαγγέλης Γούργαρης
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

-Κοινοποίηση στις Δημοτικές Παρατάξεις. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.