Πολιτικη

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Ένταση και αποπομπή συνέδρου (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνεχίζονται οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο στάδιο του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων, υπήρξε προσωπική, λεκτική "επίθεση" κατά του κ. Θεόδωρου Δρίτσα εκ μέρους ομιλητή. Ο τελευταίος κλήθηκε ν' ανακαλέσει, δεν το έκανε και η αρμόδια Επιτροπή τον απέπεμψε, με ομόφωνη απόφαση.

Ορισμένως, άλλος ομιλητής αναφέρθηκε σε "στημένες κάλπες"- εννοώντας, τη σημερινή διαδικασία ψηφοφορίας επάνω στις προτάσεις του Προέδρου του κόμματος, η οποία ψηφοφορία παρατάθηκε έως τις 8 το βράδυ.

Θα πρέπει, επίσης, να σημειώσουμε πως, στο χώρο των εργασιών του Συνεδρίου, "στήνονται" πολλά "πηγαδάκια", όπου βασικό αντικείμενο συζήτησης είναι το αν υπάρχει..."αριστερόμετρο", καθώς η ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ των υποστηρικτών ενός "διευρυμένου" κόμματος με αυτούς που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο αυτό με "σκεπτικισμό", συνεχίζεται, με αμείωτη ένταση. 

Mάλιστα, δεν λείπουν τα στελέχη που τονίζουν πως οι Έλληνες πολίτες θα ήθελε ν' ακούσει από το Συνέδριο προτάσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν το κοινωνικό σύνολο και όχι να βλέπει  "εσωστρεφείς" αντιπαραθέσεις. Φυσικά, υφίστανται και οι προτάσεις αυτές, εστιαζόμενες, κυρίως, στην αλλαγή των, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., επαχθών νομοθετημάτων της σημερινής κυβέρνησης.

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο σ' ένα κομματικό Συνέδριο του χώρου της Αριστεράς

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή τοποθέτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υφίσταται έντονη κριτική από μερίδα προβεβλημένων στελεχών, όπως οι κ. Βούτσης και Τσακαλώτος.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.