Πολιτικη

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας και τη Γ.Π.Α.Δ. Πελοποννήσου ο Κ. Βλάσης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δίπλα σε κάθε πολίτη και τους ευχαριστούμε γι αυτό", δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας.

Επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Τρίπολη, αλλά και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας πραγματοποίησε σήμερα (12/10) ο Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Πούπουζα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνο Παππά, με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αρκαδίας και τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονομόπουλο, ενώ επισκέφθηκε το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών, προκειμένου να συνομιλήσει με τα στελέχη και να ενημερωθεί για τις ανάγκες τους.

Ο κ. Βλάσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και τις ευχαριστίες του στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για το σημαντικό έργο τους τόσο στην Αρκαδία όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση βρίσκονται στο πλευρό τους για να συμβάλλουν στην άμεση επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν τόσο σε επίπεδο στελέχωσης όσο και υλικοτεχνικής υποδομής 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βλάσης: "Οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δίπλα σε κάθε πολίτη και καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την προστασία της ασφάλειας, αλλά και της περιουσίας όλων μας. Αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο τους και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε δίπλα τους για να ακούμε τις ανάγκες τους και να συμβάλλουμε στην κάλυψή τους, προκειμένου να συνεχίζουν με επιτυχία την αποστολή τους".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.