Εκλογες 2019

H Κυριαζή υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Αλλη μία υποψηφιότητα για την παράταξή του "Νέα Τρίπολη", ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου:

"Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης, η δικηγόρος Κωνσταντίνα Κυριαζή. 

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Τρίπολη. 

Γονείς της ο Μιχαήλ Κυριαζής, τραπεζικός υπάλληλος και η Πάγωνα Πετρόπουλου. 

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Τρίπολης και συνέχισε  τις σπουδές της στη Νομική Σχολή  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Τρίπολη όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως δικηγόρος.

Έχει εκλεγεί δύο φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ενώ διετέλεσε και  μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τρίπολης της Νέας Δημοκρατίας.

Κατέχει άριστα την Αγγλική γλώσσα ενώ έχει πραγματοποιήσει και μουσικές σπουδές. 

Οι γνώσεις και η εμπειρία της την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στη Νέα Τρίπολη που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Μια Τρίπολη, ένα Δήμο, που θα απαντά πειστικά στις προκλήσεις και τα σύνθετα προβλήματα που καθημερινά πλέον αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία

Κωνσταντίνα,  σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου και σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου να συμβάλεις στον κοινό μας αγώνα να πάμε το Δήμο μας ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.