Εκλογες 2019

Νέος υποψήφιος από τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Νέο υποψήφιο του συνδυασμού "Νέα Τρίπολη" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης.

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου , ένας άνθρωπος με σημαντική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση, ο Κώστας Τρίκολας.

Ο Κώστας γεννήθηκε στο Πάπαρι Αρκαδίας.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου και επί 30 χρόνια εργάστηκε στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μπουγιούκου, παραγωγό αγροτικών προϊόντων και έχουν τρία παιδιά, την Βασιλική Τεχνολόγο Μηχανικό Αυτοματισμών, την Θεοδώρα Δασκάλα και το Γιώργο Τεχνολόγο Γεωπόνο. 

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων Πάπαρη και πρόεδρός του για 17 χρόνια.

Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βαλτετσίου, το 2011-2014 Δημοτικός Σύμβουλος καθώς και Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης ενώ  το 2014 ήταν πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των υποψηφίων όλων των παρατάξεων στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου. 

Κώστα, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να είμαστε μαζί στον αγώνα να πάμε το  Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Κώστας Τρίκολας

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.