Εκλογες 2019

"Εμείς έχουμε την άλλη πρόταση για την Τρίπολη!" (photos)

Με παλμό και θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Τρίπολης, κ. Δημήτρη Βόσνου, την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο κ. Βόσνος, βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως: "Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για δοκιμές και πειράματα. Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τον δήμο Τρίπολης, την πόλη και τα χωριά."

Δήλωσε έτοιμος για τον αυριανό σύγχρονο (ψηφιακό, πράσινο, έξυπνο) και βέβαια, νοικοκυρεμένο και οικονομικά εύρωστο δήμο!

Έπειτα ο υπ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στις "πρωτιές" που κατάφερε ως δήμαρχος στον δήμο Τεγέας και αλλά και στο ότι έχει ως "πρότυπο" άλλες πόλεις.

Ο κ. Βόσνος μίλησε και για τους συνυποψηφίους του λέγοντας πως: 

"Δεν πρόκειται να μηδενίσουμε ό,τι σωστό έχει γίνει. Δεν μας αρέσει η αφαίρεση αλλά η πρόσθεση, δεν μας αρέσει η διαίρεση αλλά ο πολλαπλασιασμός.

Τιμώ όλους τους συνυποψηφίους μου και δεν θα μπω στον πειρασμό, παρά το ότι τις τελευταίες μέρες έχουν βγει τα μαχαίρια, να κατηγορήσω κανέναν. Όμως τώρα δεν κρίνομαι εγώ, κρινόμαστε όλοι μας, για το αν θα ολοκληρώσουμε τις εκλογές με ήθος κ αξιοπρέπεια."

Και συνέχισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Η παράταξη μας δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα να την στηρίζει.

Είμαστε όλοι Τριπολίτες, δεν ήρθαμε να διαιρέσουμε τον κόσμο. Εγώ θέλω να είμαι δήμαρχος όλων των συμπολιτών μου"

Ο κ. Δημήτρης Βόσνος ολοκληρώνοντας δήλωσε:

"Είμαι εδώ για να εγγυηθώ τον ειλικρινή διάλογο και τη συνεργασία, που ο Κλεισθένης επιβάλλει, χωρίς εκβιασμούς και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Εμείς, μακριά από κραυγές και φανφάρες, είμαστε η ήρεμη δύναμη του διαλόγου αλλά και της ανατροπής!

Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, μπορούμε.

Εμείς έχουμε... την άλλη πρόταση για την Τρίπολη!"

Η προεκλογική ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.