Εκλογες 2019

Κατσαφάνας: "Ήρθαμε για να μείνουμε!" (photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε ημερίδα από τον κύριο Κώστα Κατσαφάνα, υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης, την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Οι βασικοί άξονες που αναπτύχθηκαν στην ημερίδα που διοργάνωσε η παράταξη "Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Κατσαφάνα,   ήταν ο αθλητισμός, η παιδεία, τα μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι, η βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών, οι ενεργειακές κοινότητες, η υποστήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, οι Ρομά αλλά και τα αδέσποτα.

Χαρακτηριστικά, όπως είπε ο κύριος Κατσαφάνας: "Η καθημερινότητα είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο τον κόσμο αλλά δεν μπορούμε συνέχεια να ασχολούμαστε με τις λακκούβες και τα αδέσποτα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα άπλετα δώρα, που μας δίνει το φυσικό περιβάλλον έτσι, ώστε να βοηθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη και να μειώσουμε τα οικονομικά βάρη των πολιτών."

"Πρέπει γενικότερα να δούμε ένα ευρύ πλαίσιο, στο οποίο θα μας βοηθήσουν και οι νέοι άνθρωποι, που τους θέλουμε κοντά μας, γιατί δεν μπορούμε εμείς οι μεγάλοι να αποφασίζουμε για τους νέους. Αυτοί είναι το αύριο, αυτοί πρέπει να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του αύριο!" πρόσθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης.

Πριν, αποχωρήσει από το βήμα, στο οποίο ανέβηκαν οι επιστημονικοί συνεργάτες του, ο κύριος Κατσαφάνας τόνισε:"Ερχόμαστε καθαροί και απλοί, χωρίς καμία κομματική ή άλλη δύναμη στήριξης πίσω από τις πλάτες μας, με όρεξη για δουλειά, με αλήθεια και με όραμα να αλλάξουμε το αύριο. Ήρθαμε για να μείνουμε!"

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.