Συνεντευξεις

Τζιούμης: Εντάχθηκαν σε χρηματοδότηση η Βίλα Τουρκοβασίλη και πολυχώρος στο Στάδιο Τεγέας (ηχητ.)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη του Δημάρχου Τρίπολης στον arcadia 938, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ο κ. Τζιούμης ανακοίνωσε σήμερα πως εγκρίθηκαν οι χρηματοδοτήσεις, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, για δυο πολύ σημαντικά έργα που θα υλοποιηθούν στο Δήμο Τρίπολης: Την αποκατάσταση της Βίλας του Τουρκοβασίλη και τη δημιουργία ανοικτού πολυχώρου στο Στάδιο Τεγέας. Τα δυο έργα αναμένεται να δημοπρατηθούν εντός του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Να τονίσουμε πως από τις προτάσεις έργων που κατατέθηκαν από Δήμους προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης, εγκρίθηκε μόνο το 20%

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως η μεν Βίλα προορίζεται για να χρησιμoποιηθεί ως χώρος εκθέσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, ενώ ο πολυχώρος στην κοινότητα Σταδίου θ' αποτελέσει στοιχείο αναβάθμισης ολόκληρης της περιοχής του Δημαρχείου Τεγέας. Μάλιστα, η μελέτη για το έργο αυτό, έγινε με δαπάνη του ιδρύματος Μιχαήλ. Ν. Στασινόπουλος- Βιοχάλκο.

Ακούστε τι είπε και για τα δυο έργα ο κ. Τζιούμης, αλλά και για τις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου εδώ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.