Πόλος έλξης οι "Μπαρμπούτες 2025" στο Δυρράχι του δήμου Μεγαλόπολης
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Μορφωτικό Σύλλογο Δυρραχίου με αφορμή το εφετινό εορταστικό τριήμερο.

#ΜΠΑΡΜΟΥΤΕΣ_2025
Μετά από ένα όμορφο και γεμάτο κέφι τριήμερο, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας έφτασαν στο τέλος τους.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και γιορτάσατε μαζί μας. Η συμμετοχή και το χαμόγελό σας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον Σύλλογο μας.
Ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στον #Δήμο_Μεγαλόπολης που προσέφερε όλα τα σαρακοστιανά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας, στηρίζοντας έμπρακτα τις εκδηλώσεις μας.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα του #Σωτήρη_Κανελλάκη , που μας διασκέδασε τόσο το Σάββατο όσο και την Καθαρά Δευτέρα, χαρίζοντάς μας υπέροχες μουσικές στιγμές και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στην #Αδελφότητα_Δυρραχιτών_Αττικής για τη σημαντική βοήθειά τους, καθώς και σε όλους τους #χορηγούς_μας που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά μας, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της.
Με τέτοιους φίλους και συνεργάτες στο πλευρό μας, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και μεράκι!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου μας!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου !