Διαφορα

Webinar για γονείς μαθητών Δ',Ε' και ΣΤ' δημοτικού

Αντικείμενο η ασφαλής χρήση του διαδικτύου.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ι.Τ.Ε. διοργανώνουν ενημερωτική διάλεξη-παρουσίαση μέσω διαδικτύου (webinar) για γονείς και κηδεμόνες  των μαθητών/τριών Τετάρτης (Δ΄), Πέμπτης (Ε΄) και Έκτης (Στ΄) τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειάς μας την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6.00΄ μ.μ. σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Οι γονείς και κηδεμόνες, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω του σχολείου των παιδιών τους και εφόσον ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική απαντητική φόρμα συμμετοχής.

Επίσης θα μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις ώστε να διαμορφωθεί η ατζέντα με χρήσιμες για τους ίδιους πληροφορίες.

Με την υποβολή της φόρμας θα τους σταλεί προσωπικό μήνυμα ηλεκτρ. ταχυδρομείου (email) με τον σύνδεσμο της ενημερωτικής διάλεξης-παρουσίασης μέσω διαδικτύου (webinar), ώστε να διασφαλιστεί η διαδικασία και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων την ώρα της τηλεδιάσκεψης.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Π.Ε. Αρκαδίας
Φώτιος Σοφ. Γκέσουρας (Μ.Ρ.Α.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.