Διαφορα

Το ΤΑΠΤοΚ ενισχύει την επιχειρηματικότητα της Αρκαδίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης που αφορούν σε επιχειρήσεις παροχής τουριστικών υπηρεσιών και σε μεταποιητικές.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης για την πρόσκληση 3Α ΤΑΠΤοΚ 1 «Ενίσχυση του εκσυγχρονισμού που δραστηριοποιούνται  στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών ή στην παραγωγή και διάθεση μεταποιητικών προϊόντων».

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί βασικό μοχλό για τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα στην περιοχή εφαρμογής της εγκεκριμένης Στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ της ΟΤΔ «ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία 2020 ΑΜΚΕ».

Τους αναλυτικούς πίνακες κατάταξης αποτελεσμάτων ανά κατηγορία και είδος επιχείρησης, θα βρείτε εδώ: https://www.arkadia2020.gr/anakoinosi-apotelesmaton-axiologisis-prosklisis-3a-taptok-1-enischysi-toy-eksygchronismoy-poy-drastiriopoioyntai-stin-parochi-toyristikon-ypiresion-i-stin-paragogi-kai-diathesi-metapoiitikon-proionton/?fbclid=IwAR0igpf-DGTS13Sa6e1kQGZy6zkCD_AD0X3yFWGURSZv6i9IWJyc4-QHEak 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.