Διαφορα

Νηπιαγωγείο "Η Ζωοδόχος Πηγή": "Γνωρίζουμε τις σημαίες μας" (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Έκθεση για την ιστορία της πατρίδας και του τόπου μας, που πραγματοποιεί το ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο.

Μια σημαντική έκθεση για την ιστορία της πατρίδας κ του τόπου μας που πραγματοποιείτε  από το ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ στις εγκαταστάσεις του στην Τεγέα, επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο μας την Παρασκευή,   συνοδευόμενο εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής  από τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο των Δομών μας κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο και το Προσωπικό της βαθμίδας. Η πρωτοβουλία αυτή του Ιδρύματος, με την πραγματοποίηση της έκθεσης αυτής, έδωσε μια εξαιρετική  ευκαιρία στους φιλοξενούμενους μαθητές μας να εμπλουτίσουν την θεωρητική κατάρτισή που  δέχθηκαν στις αίθουσες του σχολείου μας, με την εμπειρική γνώση, μέσα από την συνδυαστική  περιήγηση στα σύμβολα του έθνους μας και όχι μόνο.

Στο τέλος δε της δράσης παρέδωσαν την δική τους χειροποίητη ελληνική σημαία!

Ευχαριστούμε το ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και το προσωπικό του για αυτή την διάδραση στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του και για την ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εικόνες τους με την φιλοξενία αυτής της έκθεσης. Ιδιαίτερα δε, ευχαριστούμε την κα Κεφαλληνού, για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των δράσεων και των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος που με περισσή παρρησία μας παρουσίασε. 

Δ.Τ.   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.