Διαφορα

Στον Πατούλη αντιπροσωπεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εγινε αποδεκτό αίτημα για ένταξη της Αρκαδίας στο παραδοσιακό φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με τον περιφερειάρχη Αττικής κ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ . Από πλευράς της Π.Ο.Ε παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Μπένος Παναγιώτης , ο γεν. γραμματέας Πισιμίσης Γιάννης , η αντιπρόεδρος Γορτυνίας κ.Διαμαντοπούλου Χρυσούλα , η αντιπρόεδρος Μαντινείας κ. Αναγνωστοπούλου Ουρανία και ο υπεύθυνος σύνδεσης της Π.Ο.Ε με την τοπική αυτοδιοίκηση, μέλος του Δ.Σ και εκλεγμένος στο Δ.Σ. του δήμου Δάφνης Υμηττού κ. Σταύρος Μητροθανάσης.  Πέραν του κ. Περιφερειάρχη, συμμετείχαν και οι σύμβουλοι του κ. Τσολιάς Παναγιώτης , Κίκης Γεώργιος και Πατούλης Αλέξανδρος. 

Συζητήθηκαν θέματα πολιτιστικού κυρίως ενδιαφέροντος μεταξύ των δυο μερών και ζητήθηκε από την Π.Ο.Ε η ενίσχυση του έργου της από την περιφέρεια Αττικής. Εκδηλώθηκε η αμέριστη υποστήριξη του κ. περιφερειάρχη και τον ευχαριστούμε.                     

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού της περιφέρειας Αττικής και γνωστό ηθοποιό κ. ΡΩΜΑ ΧΑΡΗ, όπου του ζητήθηκε να ενταχτούμε ως Αρκαδία στο παραδοσιακό φεστιβάλ της περιφέρειας, αίτημα που τελικά έγινε δεκτό. Ευχαριστούμε προς τούτο τον κ. ΡΩΜΑ ΧΑΡΗ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, που θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο της εκδήλωσης.

Ανοίξαμε έναν δίαυλο επικοινωνίας σήμερα με την περιφέρεια Αττικής και τον κ. Περιφερειάρχη. Η συνεργασία μας αυτή είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, για την Αρκαδία των ιστορικών παραδόσεων, της ανάπτυξης, της ζωντάνιας,, συνεργαζόμενοι με κάθε φορέα και πατριώτη που αγαπά τον τόπο μας.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.