Διαφορα

Τα Γυμνάσια της Κυνουρίας ευχαρίστησαν τον Π. Νίκα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Η Περιφέρεια συνέδραμε για τη συμμετοχή τους σε διημερίδα και συντάχθηκε σχετική επιστολή.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απευθύνουν οι σύλλογοι των καθηγητών των Γυμνασίων της Κυνουρίας (Γυμνάσιο Αστρους, Αγίου Ανδρέα, Παραλίας Τυρού, Λεωνιδίου) και η μαθητική κοινότητα των εν λόγω σχολείων, γράφει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

Αφορμή για την έκφραση ευχαριστιών εκ μέρους των καθηγητών και των μαθητών -όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στην σχετική επιστολή, την οποία υπογράφει η διευθύντρια του Γυμνασίου Παραλίας Τυρού-, αποτέλεσε η “οικονομική στήριξη στις μετακινήσεις των τεσσάρων σχολείων της Κυνουρίας, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές μας στη διημερίδα, που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2022 – 23 στο πλαίσιο του  ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning με τίτλο «A magical journey through European culture»”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.