Επικαιροτητα

"ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας": Αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Πε.Συ.

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Αίτημα για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με το άρθρο 10

(Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου), με τη διαδικασία του 1/3 του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας κατέθεσαν 23 Περιφερειακοί σύμβουλοι των παρατάξεων:

-"Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη

-"Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο" του Γιώργου Δέδε

-"Πράσινη Πελοπόννησος" της Δήμητρας Λυμπεροπούλου

-"Ανταρσία στο Μωριά-συμπόρευση για την Ανατροπή" του Παναγιώτη Κάτσαρη 

και η Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος, Μαργαρίτα Σπυριδάκου 

 

Θέμα: Οι εξελίξεις για το ΠΟΠ «ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

"Κύριε Πρόεδρε,

Μετά την άρνηση  της Περιφερειακής Αρχής να συζητηθεί το θέμα προ Ημερήσιας Διάταξης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 6.6.2022, οι συνυπογράφοντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι ζητάμε τη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου , με βάση το άρθρο 167 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 100 του Ν. 4555/2018 και όπως ισχύει με την εγκύκλιο της 20ης Αυγούστου 2019 του Υπουργείου Εσωτερικών για να συζητηθεί  και να ληφθεί απόφαση σχετικά με το θέμα: Οι εξελίξεις για το ΠΟΠ «ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».

Επισημαίνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε απολύτως καμία παρέκκλιση από τις προθεσμίες που θέτει η κείμενη Νομοθεσία σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της συγκεκριμένης συζήτησης."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.