Επικαιροτητα

"Ακάθεκτοι" οι επιτήδειοι που δηλώνουν "υπάλληλοι" της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Μαίνονται οι απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους που ζητούν, τηλεφωνικά, κωδικούς e-banking...

Εξακολουθούν οι απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους που τους καλούν τηλεφωνικά υποστηρίζοντας ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ζητώντας κωδικούς e-banking προκειμένου, δήθεν, να τους καταβληθούν πληρωμές για έργα ή υπηρεσίες προς την Περιφέρεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας επανέρχεται με ανακοίνωσή της, εφιστώντας στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης. Επισημαίνεται, ειδικότερα, στην εν λόγω ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα, άτοα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν µε την Περιφέρεια παρακολουθούν την ανάρτηση χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής στο ‘Διαύγεια’, επικοινωνούν τηλεφωνικά µε τους δικαιούχους και προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας ζητούν κωδικούς e-banking για να προβούν δήθεν σε πληρωμές.

Εφιστούμε την προσοχή όλων των δικαιούχων, προμηθευτών, αναδόχων κ.λπ. ότι πρόκειται για απάτη και σε καμία περίπτωση να µην δίνουν προσωπικά στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών.

Επισημαίνεται ότι από τις οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου ΠΟΤΕ δεν ζητούνται κωδικοί τραπεζικών λογαριασμών για τις οικονομικές συναλλαγές".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.