Πολιτικη

Δυο επιστολές κατά Κακλαμάνου για τη...διάρκεια των συμβουλίων

Οι επιστολές αναφέρονταν σε κακή εφαρμογή του κανονισμού του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να διαρκεί αυτό, συχνά, υπερβολική ώρα και, παράλληλα, να μην μπορούν να τοποθετηθούν κατάλληλα όλοι οι σύμβουλοι.

Η μια επιστολή, καθώς είναι πανομοιότυπες, διαβάστηκε απ' τον ίδιο τον κ. Κακλαμάνο, χωρίς να αναφέρει ποιος τη συνέγραψε...

 

Ο κ. Κακλαμάνος δήλωσε:

 

"Η ανοχή μου οδηγεί στο να υπερβαίνουμε  το χρόνο. Προσβάλλομαι και με έχει προβληματίσει η επιστολή των 2 συναδέλφων. Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου, αυτές που μου αναλογούν". 

 

Ο κ. Μπισιούλης, απ' την παράταξη του κ. Σμυρνιώτη, υπερθεμάτισε υπέρ του ύφους της επιστολής.

 

Ο κ. Βόσνος ζήτησε να ανακοινωθούν τα ονόματα των αποστολέων της επιστολής, αλλιώς να διαγραφεί η όλη υπόθεση απ' τα πρακτικά.

 

Ο κ. Παπαδημητρίου αναρωτήθηκε αν είναι διατεθειμένο το δημοτικό συμβούλιο ν' αλλάξει τον κανονισμό, χωρίς να είναι αρνητικός σε αυτό.

 

Ο κ. Τζιούμης συμφώνησε με τον κ. Βόσνο, χαρακτήρισε "ανώνυμες" τις επιστολές-αφού δεν γνωστοποιήθηκαν οι αποστολείς-, κατά τα λοιπά δεν συμφώνησε με το πνεύμα των επιστολών, σχετικά με το θέμα της διάρκειας των συμβουλίων, αναλαμβάνοντας και αυτός όσες ευθύνες του αναλογούν.

 

Ο κ. Παπαχρόνης, ο νέος εκπρόσωπος επικοινωνίας του Δήμου, ανακοίνωσε ότι η μια επιστολή είναι γραμμένη απ' τον ίδιο και ανέλυσε περαιτέρω τι θα μπορούσε να διορθωθεί, σχετικά με τις διαδικασίες που τηρούνται στο Συμβούλιο.

 

Ο κ. Ταλούμης παρατήρησε πως αν δεν συζητούσαμε τα ίδια και τα ίδια προβλήματα συνέχεια, βλέπε ΚΕΔΗΤ, δεν θα υπήρχαν τέτοια ζητήματα.

 

Ο κ. Παυλής, τοποθετήθηκε, λέγοντας πως δυο παράμετροι χαρακτηρίζουν τα συμβούλια: ο χρόνος και το περιεχόμενο. Αναγνώρισε πως γίνεται κατάχρηση χρόνου ενίοτε αλλά είπε, επίσης, πως κάποια θέματα απαιτούν χρόνο για να διασαφηνιστούν.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.