Πολιτικη

Τηλεδιάσκεψη Λαμπρόπουλου με εκπροσώπους Σχολών Οδηγών

Tην Παρασκευή 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, Χρήστου Λαμπρόπουλου, με εκπροσώπους των Σχολών Οδηγών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και επικοινωνία των εκπροσώπων των Σχολών με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Συζητήθηκε επίσης το αίτημά τους σχετικά με ένταξη των Σχολών σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα της τρέχουσας και της επόμενης περιόδου.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, μετά και από την εφαρμογή του συστήματος Ίριδα, επιταχύνουν την πορεία τους προς την ψηφιακή διακυβέρνηση, γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλη διευκόλυνση για τις δραστηριότητες των Σχολών Οδηγών και τους συναλλασσόμενους με αυτές ως προς την ταχύτητα και την ποιότητα εξυπηρέτησης.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.