Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αρκαδικά κρασιά στο "Peloponnese Wine Festival" (photos)

Ο χώρος καινούργιος και ασυνήθιστος για τέτοιες εκδηλώσεις, το στοίχημα των διοργανωτών μεγάλο ωστόσο πιστεύουμε ότι το κέρδισαν επάξια!

Οι Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου έβαλε φέτος ψηλά τον πήχη και πήρε το ρίσκο να πραγματοποιήσει την κεντρική της έκθεση στην Αθήνα, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και πέτυχε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία.

Ο χώρος ήταν μεγάλος και οι επαγγελματίες αλλά και οι οινόφιλοι μπόρεσαν να κινηθούν άνετα, να απολαύσουν τα υπέροχα κρασιά και να κάνουν εύκολα τα… "πηγαδάκια" τους οι παρέες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Περισσότερα από 40 οινοποιεία παρουσίασαν παλιές και νέες σοδειές, νέες και φιλόδοξες ετικέτες που σίγουρα κέρδισαν του οινόφιλους που έσπευσαν να τα απολαύσουν διατηρώντας την αίθουσα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης γεμάτη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.