Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και τα πανηγύρια!

Ας ξεχάσουμε όσα ζούσαμε κάθε καλοκαίρι από άκρη σε άκρη όλης της Αρκαδίας.

"Κρίνεται απίθανο ωστόσο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες ή αθλητικά γεγονότα με θεατές". Με αυτή τη φράση στη μήνυμά του ο πρωθυπουργός έβαλε τέλος σε κάθε... σκέψη πολιτιστικού ή αθλητικού περιεχομένου για το καλοκαίρι 2020.

Περιέγραψε ένα καλοκαίρι χωρίς συναυλίες, χωρίς μεγάλα πανηγύρια όπου, ειδικά στην περιοχή μας, συγκεντρώνονται και χορεύουν εκατοντάδες άνθρωποι αφήνοντας στην άκρη έγνοιες και προβλήματα.

Ειδικά για τις συναυλίες φαίνεται ότι πάρθηκε η απόφαση της απαγόρευσης και για τους ανοικτούς χώρους. Δεν θα υπάρξουν δηλαδή οργανώσεις συναυλιών και άλλων γεγονότων όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες πολίτες.

Ούτε φυσικά για τα παραδοσιακά πανηγύρια στα νησιά κατά κύριο λόγο αλλά και σε όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας όπου οι πολίτες ξεφαντώνουν. Ενα διαφορετικό καλοκαίρι για όλους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.