Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

SKIRITIDA RUN: Το μεγάλο ραντεβού... πλησιάζει!

Προετοιμαστείτε για τις 5 Ιουνίου 2016! Έρχεται το "Skiritida Run", με αγώνες δρόμου στις Κολλίνες Αρκαδίας, άθληση, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. 

 

H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ABOVE, προκηρύσσουν και διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 Αγώνες Δρόμου 10.000μ., 5.000μ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά, στις Κολλίνες Αρκαδίας με την ονομασία "Skiritida Run". 

 

Ο αγώνας "Skiritida Run" έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

 

Η Διαδρομή των 10 χιλιομέτρων αρχίζει από το πυροφυλάκιο του Δάσους Σκιρίτιδας, ενώ των 5 χιλιομέτρων από την είσοδο των Κολλινών. Ο τερματισμός και των δύο διαδρομών θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο www.skiritidarun.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.