Πολιτικη

Η Ευγενία Δρίβα υποψήφια στη Λακωνία με τον Τατούλη

Την υποψηφιότητα της Ευγενίας Δρίβα με τη "Νέα Πελοπόννησο" στη Λακωνία, ανακοίνωσε ο κ. Πέτρος Τατούλης.

Την υποψηφιότητα της κας Ευγενίας Δρίβα με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

"Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω την Ευγενία Δρίβα στη Νέα Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια δυναμική προσωπικότητα με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον πρωτογενή τομέα και δραστήρια κοινωνική συνεισφορά. Είμαι βέβαιος ότι με τη δυναμική της και την πολύπλευρη δραστηριότητά της θα ενισχύσει σημαντικά το συνδυασμό μας στη Λακωνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 

Από την πλευρά της η κα Ευγενία Δρίβα δήλωσε «με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου. Διαθέτω μακρά εμπειρία από την επαγγελματική μου ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα και στόχος μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του, η ενίσχυσή του και η ανάπτυξή του, καθώς αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιφερειακή μας οικονομία. Η Λακωνία και η Πελοπόννησος μπορεί μάλιστα να αναδείξει τη δυναμική της μέσω του πρωτογενή τομέα, όπως της μελισσοκομίας που γνωρίζω πολύ καλά, και για το σκοπό αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις". 

Βιογραφικό

Η κα Ευγενία Δρίβα γεννήθηκε στη Σπάρτη, μεγάλωσε και ζει στη Ρειχιά Λακωνίας και είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Τούρλα. 

Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Πληροφορικής και είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος. 

Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ρειχιάς.  

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.