Πολιτικη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο. Μεγαλόπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εξελέγησαν νέος Συντονιστής, Αναπληρωτής Συντονιστής  καθώς και υπεύθυνοι ανά τομέα.

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 στην Μεγαλόπολη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεγαλόπολης και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εκλογή νέου Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή  καθώς και με τον ορισμό υπευθύνων ανά τομέα.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Αποστολόπουλος, η Αναπληρωτής Γραμματέας κα. Σαραντοπούλου Αδαμαντία ο Υπεύθυνος  Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Επιτροπής και υπεύθυνος Αγροτικού τομέα κ. Ιωάννης Χασάπης. Επιπροσθέτως, παρευρέθηκε και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξελέγησαν:

Συντονιστής: Βλασόγιαννης Παναγιώτης (Νότης) 

Αναπληρωτής Συντονιστής : Χίνης Βασίλειος 

Στη συνέχεια ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι των τομέων, επικοινωνίας και οργανωτικού ως εξής:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:  Δημόπουλος Νικόλαος

Υπεύθυνος Οργανωτικού:  Σβερκούνος Ηλίας

Μέλος – Αναπληρώτρια Οργανωτικού: Αδαμοπούλου Άννα

Η διαδικασία της συγκρότησης πραγματοποιήθηκε με βάση την από 28 Ιουλίου 2022 Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου. 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν κατά κύριο λόγω τα προβλήματα που προκύπτουν από την αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της Δ.Ε.Η. και την αποχώρηση των νέων ανθρώπων από την περιοχή της Μεγαλόπολης προς εξεύρεση εργασίας καθώς και για τα δεινά αποτελέσματα της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης στην περιοχή.

 Επιπροσθέτως συζητήθηκαν διεξοδικά οι μελλοντικές δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης καθώς και τα προβλήματα που επί χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι ταλανίζουν το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.

Τέλος o κ. Παπαγεωργίου , ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, κ. Παναγιώτης Αποστολόπουλος , η αναπληρώτρια κα. Σαραντοπούλου Αδαμαντία και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Ιωάννης Χασάπης χαιρέτισαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη σύσταση της νέας Τοπικής Οργάνωσης Μεγαλόπολης και δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί και συνεργάτες στην προσπάθεια μας να αφουγκραστούμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα  της τοπικής μας κοινωνίας.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.