Εκλογες 2019

Νέα πεντάδα υποψηφίων από τον Τζιούμη

Πέντε νέους υποψηφίους του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης. 

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

 

Γεωργία Παναγοπούλου

Είμαι η παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου

Γεννήθηκα στις 13-10-1954 στο Σκορτσινού Φαλαισίας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όπου και τελείωσα το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια ως παιδί παραδοσιακής αγροτικής οικογένειας, όπως και πολλά παιδιά της επαρχίας μας, διέμεινα στην Τρίπολη και αποφοίτησα από το Γυμνάσιο το 1972. Την ίδια χρονιά πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πήρα πτυχίο το 1978.

Υπηρέτησα ως Αγροτική Ιατρός στη Βλαχοκερασιά, άρχισα ειδικότητα στο Παναρκαδικό, εργάσθηκα ως Ιατρός στη ΔΕΗ, ειδικευόμενη στο ‘Παίδων Αγ. Σοφία’, ιδιώτης Παιδίατρος στη Μεγαλόπολη, Παιδίατρος ΕΣΥ στο Παναρκαδικό(15 χρόνια) και τώρα  Διευθύντρια Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Ιδιαίτερη  υπήρξε η θητεία μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπου είχα εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος, πρώτη σε αριθμό ψήφων και το 1994 και το 1998 στις  παρατάξεις των Δημ. Δαββέτα και Παντ. Τσιλιβή                 Είχα το θάρρος να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μας με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας θητεία στην κεντρική πολιτική σκηνή, καταγράφοντας τιμητικές επιδόσεις στην αγάπη κι εμπιστοσύνη των Αρκάδων.

Το 2014 ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του συμπολίτη Ιατρού Κώστα Τζιούμη και συμμετείχα με την παράταξη ‘Τρίπολη Αύριο’ στις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Τρίπολης, όπου με τίμησαν με την ψήφο τους 472 συμπολίτες μας.  

 

 

Άγγελος Αντωνόπουλος 

Είμαι ο Άγγελος Αντωνόπουλος του Γεωργίου.

Γεννήθηκα το 1974 στην Τρίπολη Αρκαδίας με καταγωγή από Δόξα Γορτυνίας και Βλαχοκερασιά.

Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός.

Κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία το 1999 και ως το 2006 υπηρέτησα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Έκτοτε υπηρέτησα σε διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας όπως:

- Το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης

- Το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης

- Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια υπηρετώ στην Κινητή Αστυνομική Μονάδα που έχει ως κεντρικό ρόλο τη βελτίωση της ποιοτικής ζωής των πολιτών στις απομακρυσμένες περιοχές της Αρκαδίας στο πλαίσιο της ενιαίας και συνολικής πολιτικής Αστυνόμευσης.

Παράλληλα έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση τα τελευταία 10 χρόνια διατελώντας μέλος του Δ.Σ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας. Σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ. Αρκαδίας και Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων( Π.Ο.ΑΣ.Υ)

Μιλάω καλά την Αγγλική γλώσσα. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια επικοινωνίας, λογιστικής και χρήσης Η/Υ.

Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Μπαμπανικολού από το Στάδιο Τεγέας και πατέρας δίδυμων κοριτσιών 8 ετών.

 

Ηλίας Ψιμούλης 

Είμαι ο Ηλίας Ψιμούλης του Χρήστου και της Γεωργίας,καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1966 και είμαι παντρεμένος με τη Γιούλα Γούτου και πατέρας δύο αγοριών.

Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και απέκτησα το πτυχίο μου από το Τ.Ε.Φ.Α.Α του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων ασχολήθηκα ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο της εκπαίδευσης, όπου μετείχα στο Δ.Σ του συλλόγου Eκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην Ένωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Νομού Αρκαδίας σαν πρόεδρος και σε μια σειρά διοικητικών συμβουλίων διαφόρων συλλόγων. 

 

Γιάννης Βασιλόπουλος 

Είμαι ο Γιάννης Βασιλόπουλος κατάγομαι από τη Μυγδαλιά Γορτυνίας, έχω μεγαλώσει και ζω στην Τρίπολη.

Εργάζομαι στην Ελληνική Αστυνομία ως πολιτικός υπάλληλος. 

Από το 2013 έως σήμερα, είμαι αντιπρόεδρος του συλλόγου πολιτικών υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έχω διατελέσει διαιτητής ποδοσφαίρου αρκετά χρόνια.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.

Είμαι παντρεμένος με την Νίκη Διοκτήτου, υπάλληλο της Δ/νσης Μεταφορών, και έχομε δύο κόρες την Αναστασία κι τη Βάσια.

 

Αικατερίνη Δεληγιάννη 

Είμαι η Αικατερίνη Δεληγιάννη του Ιωάννη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κανδύλα Αρκαδίας.

Είμαι απόφοιτη του Λυκείου Λεβιδίου.

Έχω τελειώσει τη σχολή κομμωτικής του Ο.Α.Ε.Δ και το Ι.Ε.Κ διαφήμισης.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και μένω μόνιμα στην Τρίπολη.

 

Κώστας Τζιούμης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.