Εκλογες 2019

Κατσίρης: "Τα ποσοστά της Αρκαδίας ήταν αναμενόμενα"

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Κατσίρης, μίλησε στον Αρκαδία 93.8 και ευχαρίστησε όλους τους Αρκάδες. 

"Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Αρκαδίας, τους Νεοδημοκράτες και όλο τον κόσμο. Πραγματικά για πρώτη φορά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα με στήριξαν και μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω. Είναι μεγάλη ευθύνη αυτή που μου έδωσαν. Πρέπει από την Δευτέρα κιόλας να είμαστε παρόντες για την Αρκαδία και την Ελλάδα μας.

Τα ποσοστά της Αρκαδίας είναι αναμενόμενα. Μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερα. Νομίζω το 42%-43% είναι πάρα πολύ καλό ποσοστό για τις συνθήκες. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν ένα κόμμα βρίσκεται στην εξουσία διαθέτει και τους ανθρώπους και τον μηχανισμό προκειμένου να κρατήσει το εκλογικό σώμα σε εγρήγορση.

Οι επόμενες μέρες για τη χώρα μας θα είναι μία Άνοιξη. Θα είναι μία Άνοιξη που Θα φέρει νέες δουλειές. Θα φέρει ανάπτυξη. Θα φέρει ισχυρή ανάπτυξη για τη χώρα. Θα σταματήσει η διαρροή των νέων μας στο εξωτερικό. Θα δώσουμε τη δυνατότητα σε οικογενειάρχες να ζουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι η επόμενη μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα μας θα είναι πολύ καλύτερη από αυτό που ζούμε σήμερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλη του η ομάδα και όλοι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό προκειμένου η χώρα να αλλάξει σελίδα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.