Αθλητικα

Αστεριανή βρήκε τον Σκωτσέζο δάσκαλό της έξω από το Easter Road (photos)

"Βουνό με βουνό δε σμίγει" λέει η γνωστή παροιμία και επαληθεύθηκε πριν από μια εβδομάδα στο Εδιμβούργο.

Πιο συγκεκριμένα, μία φίλαθλος του Αστέρα ταξίδεψε με το σύζυγό της και το γιο της στη Σκωτία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στη Χιμπέρνιαν. Έξω από το Easter Road συζητούσαν στα Ελληνικά, ώσπου τους προσέγγισε ένας Σκωτσέζος.

Η φυσιογνωμία του Σκωτσέζου φάνηκε γνωστή στη φίλαθλο του Αστέρα, ο οποίος τη ρώτησε αν είναι από την Τρίπολη. Ο Νιλ λοιπόν τους αποκάλυψε ότι έζησε για δύο χρόνια στην Τρίπολη, εργαζόμενος σε Φροντιστήριο Αγγλικών. Τότε η συμπολίτισσά μας συνειδητοποίησε ότι συνάντησε μετά από πολλά χρόνια τον καθηγητή της!

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, ο Νιλ μάλιστα έδειξε να θυμάται πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή του στην Τρίπολη, και ρώτησε αν υπάρχει ακόμα το όμορφο μέρος του Άι-Γιώργη. Είπε στους Έλληνες φιλάθλους, μάλιστα,  ότι είχε ταξιδέψει στο Εδιμβούργο από τη Γλασκώβη για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών του Αστέρα.

 

Δείτε φωτογραφίες στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.