Αθλητικα

Τρία λεπτά χαράς!

Ο Παναρκαδικός προηγήθηκε με τον Σαλαπάτα, η Σπάρτη έφτασε στην ισοφάριση με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γιέλιτς και πέτυχε την ανατροπή με κεφαλιά του Αναστασάκου. Το τελικό 2-1 οδηγεί τους Λάκωνες στην κορυφή καθώς ο Παναργειακός έχασε 0-4 από την Καλαμάτα!

Ο Παναρκαδικός αιφνιδίασε τη Σπάρτη και με κεφαλιά του Τέλη Σαλαπάτα έκανε το 0-1 μόλις στο 6' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καδά. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιέλιτς στο 9' και έφτασαν στο 1-1. Ο τρελός ρυθμός του πρώτου δεκαλέπτου, κόπασε, με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνά τους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σκοράρουν με τους Αγγελόπουλο, Κώτσιρα και Καδά, με την Σπάρτη να έχει καλές στιγμές με τους Αναστασάκο και Οικονομόπουλο. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής προκάλεσε με τις αποφάσεις του τον πάγκο του Παναρκαδικού καθώς δεν σφύριζε φάουλ, ούτε με αίτηση!

Σπάρτη και Παναρκαδικός ήταν δεδομένο πως θα έπαιζαν για τη νίκη και στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιέλιτς συνέχισε την καλή του παρουσία και με σέντρα βρήκε τον Αναστασάκο ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 54'.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, με την Σπάρτη να δείχνει ξεκάθαρα πως της αρκούσε το υπέρ της αποτέλεσμα με ένα γκολ. Παρά τις προσπάθειες του Τριφυλλιού, που έπαιξε φουλ επίθεση μετά το 75, το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε, με τους Λάκωνες να πανηγυρίζουν για το τρίποντο που τους οδήγησε μόνους στην κορυφή αφού ο Παναργειακός έχασε στην έδρα του από την Καλαμάτα με 0-4!

 

Θυμηθείτε το live του ματς

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Ασεν, Μπούτας (Χρήστου), Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος (Ζαχαράκης), Αγγελόπουλος, Δήμος (Γαρυφαλλόπουλος), Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

Σπάρτη: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Σταμόγιαννος, Παρασκευαΐδης, Γιέσιτς, Μπιταξής, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε, Κοιλιάρας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.