Αθλητικα

Νίκη και 3η θέση για τον Παναρκαδικό

Ο Παναρκαδικός κέρδισε μέσα στη Χίο με γκολ του Κώτσιρα 0-1, είδε τη Σπάρτη να προηγείται στο 77' μέσα στο Αργος, πράγμα που έδινε τη 2η θέση στο Τριφύλλι, όμως ο Παναργειακός ισοφάρισε στο 92' και οδήγησε οριστικά στην 3η θέση την ομάδα της Τρίπολης!

Ο Παναρκαδικός πήρε το διπλό στη Χίο με γκολ του Κώτσιρα στο 65', (είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια με πρωταγωνιστές τον Κώτσιρα και τον Αρδάμη) και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ταυτόχρονα όλα τα βλέμματα έπεσαν στην αναμέτρηση του Παναργειακού με τη Σπάρτη καθώς νίκη των φιλοξενούμενων θα έδινε και τη 2η θέση στους Πράσινους. Ο Αναστασάκος έκανε το 0-1 στο 77 με γκολ που προκάλεσε κάποια νεύρα και ταυτόχρονα καθυστερήσεις στο ματς.

Ετσι λοιπόν, είχαμε το πέρα για πέρα αγχωτικό να έχει κερδίσει ο Παναρκαδικός, να προηγείται η Σπάρτη και να χρειάζονται ακόμα περίπου πέντε λεπτά για να μάθει η ομάδα της Τρίπολης που θα τερματίσει!

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, τα μηνύματα έδιναν και έπαιρναν και ενώ όλοι περίμεναν το τελικό σφύριγμα στο ντέρμπι, ήρθε η ισοφάριση για το Αργος στο 92' με τον Γκάβριτς να δίνει το βαθμό στην ομάδα του και να οδηγεί στην τελική κατάταξη τον Παναρκαδικό στην 3η θέση!

Πραγματικό θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική που ζήσαμε μαζί από τον Αρκαδία 93.8!

 

Τελική τριάδα:

Σπάρτη 59

Παναργειακός 51

Παναρκαδικός 51

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.