Διαφορα

Αρτέμης Σώρρας: Ο άφαντος "σωτήρας" ήταν... bodybuilder!

Είχε διεκδικήσει τον τίτλο Mr Πελοπόννησος!


Την ώρα που οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του,οι οποίοι έχουν καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 8 ετών, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία που απαθανατίζει τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό bodybuilding!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το sitemou.com ο κ. Σώρρας ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το bodybuilding. Μάλιστα σε ένα τέτοιο διαγωνισμό προσπαθούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Τελικά όμως κατετάγη δεύτερος. Νικητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης Καρβέλης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εποχής!

Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό αρχείο του Προέδρου Ελληνικής Σωματοδόμησης-Πανελληνιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νίκου Μαστροκωστόπουλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.