Διαφορα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αετοχωρίου

Την Τρίτη 9 Μαΐου πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αετοχωρίου Κυνουρίας ( Γαλτενά)  την Εορτή της Ανακομιδής  των Ιερών Λειψάνων  του  Αγίου  Πατέρα Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού.

 

Το πρόγραμμα:

 

Την Δευτέρα  8 Μαΐου και περί ώρα 7η απογευματινή θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και  εν συνεχεία θα ακολουθήσει Λαϊκό Παραδοσιακό Πανηγύρι.  

 

Την Τρίτη 9 Μαΐου,  κυριώνυμο   ημέρα της Εορτής,  από ώρας 7ης πρωινής θα ψαλεί  ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία.

 

Προσκαλείται ο φιλέορτος  Λαός της Κυνουρίας και της γύρω περιοχής,  να προσέλθει στην Εορτή του Αγίου για να λάβει   την ευλογία του Αγίου Νικολάου και να συμπροσευχηθεί   μαζί  με τους λιγοστούς κατοίκους του μικρού αυτού χωριού της Κυνουρίας στον εορτάζοντα Άγιο.                          

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.