Διαφορα

Ευκαιρία για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πάφου (pics - vd)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, διαθέτει άριστες προδιαγραφές για Έλληνες και όχι μόνο!

 

Με πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό χαρακτήρα έλαβε χώρα ημερίδα, την Τρίτη 11 Ιουλίου, στο Ξενοδοχείο Mainalon Resort στην πλατεία του Άρεως, με θέμα "Γνωρίστε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο".

Αρκετοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτή την εκδήλωση και για να μάθουν φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες για το Πανεπιστήμιο της Νεάπολις, το οποίο τηρεί άριστες προδιαγραφές για όποιον ενδιαφέρεται για προπτυχιακά ή και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Τα δίδακτρα είναι προσιτά, ιδιαίτερα για τον ελληνικό λαό! Όπως διευκρίνισαν και οι αρμόδιοι μόνο οι Έλληνες έχουν χαμηλή τιμή διδάκτρων, ακόμα πιο χαμηλή και από του Κύπριους. 

Να διευκρινίσουμε ακόμα ότι η κύρια γλώσσα που χρησιμοποιούν τις διδακτικές ώρες είναι τα ελληνικά!

Οι σχολές που υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο είναι: Σχολή Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών, Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πληροφορική και Θεολογικών Σπουδών.

 

Πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος:

Λεωφόρος Δανάης 2, 8042 Πάφος, Κύπρος

T: +357 26843300

Φ: +357 26931944

Η.Τ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Στο video μιλούν η Γεωργία Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου και ο Μιχαήλ Μιχαήλ Βusiness Development Manager Neapolis University Pafos.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.