Διαφορα

Ναύπλιο: Μια βόλτα που δεν ήξερε κανείς!

Λατρεμένος προορισμός το Ναύπλιο κι όμως ακόμα έχει πανέμορφα μέρη που ελάχιστοι γνωρίζουν...

 

Πάντα επίκαιρο το Ναύπλιο. Όσες φορές και να το επισκεφθείς, κάτι καινούργιο θα ανακαλύψεις. Δεν υπάρχουν ταξιδιωτικές "συνταγές" για αυτήν την γοητευτική πολιτεία, αφού είναι βέβαιο πως εδώ θα έρθεις ξανά και ξανά. Αυτή τη φορά σας προτείνουμε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη βόλτα που μάλλον δε γνωρίζετε...

 

Περπάτησε στο μυστικό μονοπάτι και στη σπηλιά με το ασανσέρ

Ένας μεγάλος, ευχάριστος περίπατος που ξεκινά από το κέντρο του Ναυπλίου πραγματοποιεί τον γύρο της Ακροναυπλίας, περνά από το φάρο και καταλήγει στην παραλία Αρβανιτιά. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι, όμως, είναι ένα μυστικό μονοπάτι στο πλάι της Ακροναυπλίας, το οποίο καταλήγει σε μια… σπηλιά! Και το περίεργο δεν τελειώνει εδώ, καθώς μέσα στη σπηλιά θα βρεις ένα ασανσέρ. Κάλεσέ το και αυτό θα σε ανεβάσει μέχρι την κορυφή της Ακροναυπλίας. Θα μείνεις άναυδος από την απίστευτη θέα. Κάτσε για καφέ στο ξενοδοχείο που βρίσκεται εκεί και απόλαυσε τη θέα σε όλο τον Αργολικό κόλπο!

 

Δείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.