Διαφορα

Συγχαρητήρια "ΑΡΤΕΜΙΣ" στον αθλητή Αθανάσιο Μπέλλο

Συγχαρητήρια του Αθλητικού Σωματείου "ΑΡΤΕΜΙΣ" στον Αθανάσιο Μπέλλο για τις επιδόσεις του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας.

"Οι αθλητές και το Δ.Σ του Τοξευτικού Αθλητικού Σωματείου Τριπόλεως "ΑΡΤΕΜΙΣ" με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουν τον προπονητή του Σωματείου μας κ. Μπέλλο Αθανάσιο για τις επιδώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α "ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ" στις 24-25/2/2018.

Συγκεκριμένα ο κ. ΜΠΕΛΛΟΣ χρίστηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Ομαδικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών και δεύτερος Πανελληνιονίκης στο ατομικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών (με σκορ 570/600).

Οι επιτυχίες αυτές έρχονται να συμπληρώσουν της ήδη δύο 2ες νίκες σε αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες στο 1ο κιόλας δίμηνο του 2018 και να επιβεβαιώσουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων και ολοκληρωμένων προπονήσεων που γίνονται από το Σωματείο μας στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Τριπόλεως καθημερινά από τις 19:00-21:00.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.