Διαφορα

Τριήμερο ήταν και τελείωσε κι αυτό... (photos)

Κάποιοι είδαν... με άλλο μάτι την επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα στην Ελλάδα κι εμείς χαρήκαμε, γιατί γελάσαμε με το αποτέλεσμα!

Τριήμερο ήταν και τέλειωσε κι αυτό... Τόσο (μόνο) κράτησε η επίσκεψη στην Ελλάδα του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, και της δούκισας της Κορνουάλης, Καμίλα. Το ζεύγος, που απασχολεί εδώ και δεκαετίες την κοινή γνώμη και τις ροζ -αλλά και τις κίτρινες- σελίδες του Τύπου με την αναλλοίωτη από το χρόνο σχέση τους και την κοινή -και επισήμως πλέον- πορεία στη ζωή, ήρθε στην Ελλάδα.

 

Ο λόγος της επίσκεψης; Σοβαρά τώρα; Θες να στον πω; Ποιος νοιάζεται βρε αδερφέ για τον λόγο; Το πιάσιμο από το χεράκι, τα ταγιεράκια, η κουάφ, το μακιγιάζ, το "γκελ" στον κόσμο, οι γκριμάτσες σε κάθε τι, που συνέβαινε και οι... γκάφες. Αυτά, μάλιστα! Μας νοιάζουν! Γιατί μετά από μία τέτοια επίσκεψη τι μένει; Το κουτσομπολιό! Και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τι μετράει; Το τρολάρισμα!

 

Και το διαδίκτυο έβαλε τα δυνατά του! Τρόλαρε και τους οικοδεσπότες και τους επισκέπτες! Κι εμείς, φυσικά, συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.