Διαφορα

winamp wmp real qt

Λαθροθήρες σκότωσαν αγριόχοιρο στην Πελοπόννησο

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Φωτεινόπουλος Δημήτριος και Κατσαρελάς Κων/νος εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή Περδικονερίου Κυπαρισσίας.

Περί ώρα 23:45 άκουσαν δύο πυροβολισμούς και στην συνέχεια προσδιορίζοντας το σημείο που ακούστηκαν, έσπευσαν εκεί και εντόπισαν ένα άτομο με την καραμπίνα στο χέρι, δίπλα στο αυτοκίνητό του και τον σκοτωμένο αγριόχοιρο πιο πέρα.

Το άτομο αυτό παραδέχτηκε ότι σκότωσε το αγριογούρουνο και ότι περίμενε τον συνεργό του για να το μεταφέρουν. Πράγματι σε λίγο εμφανίστηκε και το άλλο άτομο, το οποίο όμως μόλις αντιλήφθηκε τους θηροφύλακες τράπηκε σε φυγή. 

Άμεσα οι θηροφύλακες προέβησαν στην κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας (αυτοκίνητο, παραποιημένη καραμπίνα, προβολέας, φυσίγγια) και μετέβησαν στο Α/Τ Κυπαρισσίας για να κινηθεί εναντίον τους η διαδικασία του αυτοφώρου διότι οι δράστες την αρνήθηκαν, διαφεύγοντας. Την επόμενη μέρα υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση για παράνομη θήρα, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.