Διαφορα

winamp wmp real qt

Ξεκίνησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ξεκίνησε η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της ΕΕΔΕ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Με την ενότητα «Organizational Behavior & Leadership» ξεκίνησε η 2η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), την  Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και απόφοιτος του συγκεκριμένου Μεταπτυχιακού κ. Βασίλης Αθανασιάδης, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες μίλησε για τις δυνατότητες εξέλιξης  του προγράμματος, υπογραμμίζοντας πως η επαφή των συμμετεχόντων με μέντορες, ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί στον χώρο τους, πανεπιστημιακό και επαγγελματικό, θα τους δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα του επιχειρείν.  

Ο εισηγητής της πρώτης ενότητας, «Organizational Behavior & Leadership»  κ. Δημήτρης Ιατρίδης, ανέφερε ότι στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες των εταιριών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και η επιτυχία της ΕΕΔΕ αποδεικνύεται από την θερμή υποστήριξη των επιχειρήσεων.  

Ο κ. Ιατρίδης έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα σε καίριες δημόσιες θέσεις.  Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα, καθώς επίσης και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών ως Υπεύθυνος Οικονομικών και Προσωπικού Αθλημάτων και επίσης ως Διευθυντής Εγκατάστασης. Υπηρέτησε και ως Σύμβουλος, μεταξύ άλλων, στο Υπουργείο Υγείας, στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή.  Διδάσκει Οργανωτική Συμπεριφορά, Στρατηγική και Ηγεσία σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Για 56 χρόνια η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους. 

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 29 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.