Διαφορα

Τρίπολη: "Πρόσω ολοταχώς" για Χριστούγεννα! (photos)

Σχεδόν μέσα Νοέμβρη κι η Τρίπολη αρχίζει να "στολίζεται" για την πιο ζεστή και εμπορική γιορτή: τα Χριστούγεννα!

Συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, οι εργασίες και οι τοποθετήσεις εγκαταστάσεων στην πλατεία Άρεως, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία σε λίγες μέρες να διασκεδάζουν στο χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ!

Οι εργασίες ξεκινούν το πρωί και κρατούν μέχρι το βράδυ, με στόχο να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τέλος Νοέμβρη και να αρχίσει η λειτουργία του λούνα παρκ. Πλήθος δραστηριοτήτων, χρώματα και μουσικές θα προσπαθήσουν και φέτος να προσελκύσουν τον κόσμο στην πλατεία, παρά τις ολοένα και αυξανόμενες οικονομικές δυσκολίες...

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του arcadia938.gr με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κ. Σπύρο Βρέντα, ενημερωθήκαμε πως "το συνεργείο, το οποίο έχει αναλάβει τις εγκαταστάσεις, υπολογίζει μέχρι τις 30 Νοέμβρη να είναι όλα έτοιμα, ώστε και ο μηχανικός να προβεί στους κατάλληλους ελέγχους προκειμένου να αδειοδοτηθεί η λειτουργία του χώρου! Θα γίνουν κι από εμάς όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι!"

Η πλατεία Άρεως, λοιπόν, αλλάζει και πάλι όψη και "χαρακτήρα", αλλά παραμένει πάντα "καλή οικοδέσποινα" φιλοξενώντας υπομονετικά και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους πάσης φύσεως -και σκοπιμότητας- εκδήλωση!

Μαμάδες και μπαμπάδες, ας οπλιστούμε με υπομονή κι ας διασκεδάσουμε, όσο αυτό είναι δυνατό... Για τα λουλουδάκια μας ρε γαμώτο!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.