Διαφορα

Τρίπολη: "Απόψε φόρα τα καλά σου..." (photos)

Ο στολισμός της Τρίπολης έχει ξεκινήσει και πλέον μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό κλίμα με διάθεση χριστουγεννιάτικη!

Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα ο Νοέμβρης, αλλά κάποιοι επιχειρηματίες στόλισαν ήδη τον χώρο τους προσδίδοντας μία άλλη όψη στην πόλη μας! 

Στολισμό όμως ενόψει Χριστουγέννων άρχισε και ο Δήμος Τρίπολης, τα συνεργεία του οποίου πραγματοποιούν τις απαραίτητες εργασίες, ώστε να επιτευχθεί και φέτος ένα όμορφο αποτέλεσμα! Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στις συστάδες δέντρων στην οδό Καλαβρύτων, κόκκινα ξύλινα κάγκελα γύρω από το συντριβάνι στην πλατεία Πετρινού, τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια...

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παιδική χαρά την ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου στολισμού της Τρίπολης, αφού σε όλους μας αρέσει αυτό το κλίμα και αν μη τι άλλο... μας αρέσει να ντυνόμαστε ωραία! Κι εμείς κι η πόλη μας!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.