Διαφορα

"Σάλτσες" και..αδέσποτα

Μια απάντηση του arcadia 93.8 σε μια ακόμη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης

 

Ο arcadia 938 έχει μάθει να αναγνωρίζει τυχόν σφάλματα εκ παραδρομής αλλά και να αντιδρά όταν υπονοείται πως παραπληροφορεί εσκεμμένα το κοινό.

 

Προς αποφυγή, λοιπόν, οποιασδήποτε παρεξήγησης, θα πρέπει να τονίσουμε τα εξής:

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Κώστας Τζιούμης, είχε κάνει λόγο για εφαρμογή του νόμου για τα αδέσποτα από την πρώτη ημέρα και επίλυση του προβλήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, εφόσον ο ίδιος εκλεγεί Δήμαρχος.

 

Φυσικά και δεν ανέφερε πως το πρόβλημα θα λυθεί σε μια ημέρα, όπως δεν θα μπορούσε, σε καμία περίπτωση, να συμβεί. 

 

Αναφορικά, τώρα, με ορισμένα σχόλια από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής που αναφέρθηκαν με όρους "μαγειρικής" στο συγκεκριμένο ζήτημα της λανθασμένης διατύπωσης σε δημοσίευσή μας - σε μια ακόμα, εναγώνια, προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αναξιοπιστίας για το ΜΜΕ που εκπροσωπούμε-, θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής:

 

"Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί".

 

Μπορεί η έκφραση να είναι "κλισέ", αλλά δεν μπορούμε να σκεφτούμε χαρακτηριστικότερη τέτοια που να περιγράφει κάποιους- ευτυχώς ολίγους- αιρετούς που έχουν τόσο μεγάλη έλλειψη αυτογνωσίας και τόσο μικρή επαφή με την πραγματικότητα, που μιλάνε για "αναξιοπιστία" άλλων..

 

Το πόσο "αναξιόπιστοι" είμαστε ή όχι εμείς-ως μέσο ενημέρωσης των πολιτών- έχει κριθεί και κρίνεται καθημερινά. Το πόσο "αξιόπιστοι" και "αποτελεσματικοί" είναι άλλοι στη δική τους δουλειά, θα κριθεί σε λίγο καιρό μέσω των δημοκρατικών διαδικασιών. Μέχρι τότε, θα υπάρξουν και οι "ερασιτεχνικές" προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης..

 

ΥΓ. Τελικά, το "πρόβλημα" ήταν αν ο κ. Τζιούμης είπε πως θα λύσει το πρόβλημα των αδεσπότων σε "24 ώρες" (λανθασμένη διατύπωση) ή "σε σύντομο χρονικό διάστημα" (ορθή διατύπωση); Η σημερινή δημοτική αρχή, αλήθεια, πότε σκοπεύει να θέσει σε λειτουργία το περίφημο "ενδιαίτημα" για τα αδέσποτα που ήδη οι δημότες πληρώνουν επί μακρόν; Σε "24 ώρες", "σε σύντομο χρονικό διάστημα" ή, μήπως, "ποτέ";..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.