Διαφορα

Έρωτας στα χρόνια του αντικαπνιστικού;

Μήπως τελικά η τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου μας φέρει πιο κοντά;

Κάνοντας μια μικρή βόλτα στην Τρίπολη θα παρατηρήσει κανείς ομάδες ανθρώπων έξω από τα καταστήματα εστίασης να συζητούν για το μείζων θέμα της τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν όταν στην πόλη μας αρχίσει η κακοκαιρία.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο γεγονός ότι άγνωστοι πολίτες μεταξύ τους, συζητούν σαν γνωστοί για το κοινό τους ενδιαφέρον, το κάπνισμα.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, ειδικά στο εξωτερικό, το να ζητήσει κανείς αναπτήρα σε χώρους καπνιστών, διότι στο εξωτερικό τηρείται εδώ και πολλά χρόνια ο αντικαπνιστικός νόμος, είναι από τους κορυφαίους τρόπους γνωριμιών.

Με μία γρήγορη ματιά και στους ελληνικούς ιστότοπους, έχει ενταχθεί για τα καλά στο "διακριτικό φλερτ" το να ζητήσει κανείς αναπτήρα.

Σε κάθε περίπτωση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, έτσι είναι ο αντικαπνιστικός!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.