Διαφορα

Νεό Δ.Σ. για τον Σύνδεσμο Αρκάδων Ζωγράφου

Αρχαιρεσίες και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Σύνδεσμο Αρκάδων Ζωγράφου "Ο Θεόδοωρος Κολοκοτρώνης".

Στην αίθουσα «Αρχιτεκτονική» Ζωγράφου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/1/2020 η τακτική ανά τριετία εκλογο-απολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεοδ.Κολοκοτρώνης». Προήδρευσε των εργασιών της η Κυριακή Οικονομάκη-Καζάκου, με γραμματείς τους Γ. Πάλιο και Γ. Πουρναρά. Τα πεπραγμένα της τριετίας και τον οικονομικό απολογισμό εξέθεσε ο απερχόμενος Πρόεδρος Κων/νος Π. Καλύβας , που ιδιαίτερα τόνισε την έντονη παρουσία του Συνδέσμου στα δρώμενα των περιοχών Ζωγράφου , Γουδή και Ιλισσίων.

Ακολούθησε διεξαγωγή αρχαιρεσιών και τέλος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αρκαδικής πίττας, που ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Νέο Κοσμικό» των παιδιών της Γιώτας Σιδέρη από Τρόπαια. Η όλη διαδικασία από την αρχή κράτησε μόλις μισή ώρα που αποδεικνύει την επικρατούσα ομοψυχία και σύμπνοια στα μέλη.

Το νέο Δ.Σ. που εξελέγη καταρτίσθηκε την ίδια ημέρα σε σώμα ως εξής: 

Πρόεδρος: Κων. Π. Καλύβας από Κοντοβάζαινα – Βάχλια, 

Α’ Αντιπρόεδρος: Αθανασία Θ. Δήμα από Κερπινή- Μαγούλιανα, 

Β’ Αντιπρόεδρος: Καίτη Χρονοπούλου από Δάρα, 

Γ. Γραμματέας: Ευαγγελία Αθ. Κάμπρα από Λιβαδάκι, 

Αν. Γεν.Γραμματέας: Μαρία Αγγ. Δουρίδα από Βούτση, 

Ταμίας: Αθηνά Πουρναρά από Αγρίδι – Κερπινή,

Τύπου - Δημ. Σχέσεων: Σούλα Αλεξοπούλου από Κοντοβάζαινα και Σύνδεσμος με Δήμο Βασιλ. Ζόγκαρης από Καρδραίτσι και Γιώτα Σιδέρη από Τρόπαια.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.