Διαφορα

Ενημέρωση κορωνοϊού: Γιατί θα είναι εκτός ο Σωτήρης Τσιόδρας

Επιστρέφει στις.. οθόνες μας η ενημέρωση για τον κορονοϊό, κάθε Τρίτη αυτή τη φορά και μόνο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Την επανέναρξη των εβδομαδιαίων ενημερώσεων ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι είναι αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης του κορονοϊού.

Ωστόσο, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, αρκετοί απόρησαν για τον λόγο απουσίας του Σωτήρη Τσιόδρα από την ενημέρωση.

Παρότι ο κ. Πέτσας, ερωτηθείς για την απουσία του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, διευκρίνισε ότι "σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να μείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα", έγιναν αρκετά σχόλια που ανέφεραν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις με τον κ. Τσιόδρα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.