Σαν Σημερα: Προσωπα

Σαν σήμερα: Ο Ανδρέας Παπανδρέου παντρεύεται τη Δ. Λιάνη

Στις αρχές του 1986, ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου θα ερωτευθεί την αεροσυνοδό Δήμητρα Λιάνη, η οποία ανήκε στο πλήρωμα του αεροσκάφους του.  

 

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Μαργαρίτα Παπανδρέου το καλοκαίρι του 1989,  στις 13 Ιουλίου του ίδιου έτους, ο αείμνηστος Έλληνας πολιτικός παντρεύεται (για τρίτη φορά) τη Δήμητρα Λιάνη με θρησκευτικό γάμο στην Ελευθερώτρια της Πολιτείας. Εκείνος ήταν 70 ετών και η Δήμητρα Λιάνη μόλις 35.

 

Στον γάμο του λαοφιλούς Ανδρέα Παπανδρέου η εκκλησία είχε κατακλυστεί από κόσμο, τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους, καθώς ήταν ο πιο συζητημένος γάμος της χρονιάς. 

 

Μετά το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε δεξίωση και το ζευγάρι ακολούθησε πιστά όλα τα παραδοσιακά έθιμα, όπως το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας, με την Δήμητρα Λιάνη να ταΐζει όπως είθισται με το κουτάλι τούρτα τον Έλληνα ηγέτη, εικόνες που πέρασαν στην τηλεοπτική και όχι μόνο ιστορία.

 

Πηγή: fthis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.