Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Η τυχερή ακροάτρια!

Ο Αρκαδία 93.8 έγινε 2 χρονών και το γιορτάζει με όλους εσάς, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που του δείξατε από τα πρώτα του κιόλας βήματα! Και γιορτή χωρίς δώρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

 

 

Ένα από τα δώρα λοιπόν που περιμένουν τους ακροατές μας είναι και ένα διήμερο για 2 άτομα στο Πεταλίδι προσφορά του Αρκαδία 93.8 και του GREKIS Hotel!

 

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σε μια καταπράσινη έκταση, πάνω στη θάλασσα, με οργανωμένη παραλία και απέχει λιγότερο από 1χλμ. από την κεντρική πλατεία του παραδοσιακού χωριού στο Πεταλίδι Μεσσηνίας. Αποτελείται από 12 studios και 6 apartments που διαθέτουν όλα ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι με πανοραμική θέα ταξιδεύοντας στο απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου και στο βάθος την οροσειρά του μυθικού Ταϋγέτου που υπόσχονται τις διακοπές των ονείρων σας.

 

Σε αυτή την πανοραμική θέα λοιπόν θα πίνετε τα κοκτέιλ σας απολαμβάνοντας τον ήλιο και με το ραδιοφωνάκι σας πάντα στους 93.8! Για να σας κρατάμε συντροφιά και εκεί…

 

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

- Για να μπείτε στο διαγωνισμό, στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη GREKIS και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (με χρέωση μόλις 61 λεπτά του ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

Όσες περισσότερες φορές στείλετε μήνυμα, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να είστε ο/η τυχερός/η.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 1η Απριλίου στην εκπομπή "Όλα Τώρα" (19:00- 20:00).

 

Το δώρο περιλαμβάνει:

 

Δωρεάν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

 

Η προσφορά διατίθεται βάσει διαθεσιμότητας έχοντας πρωτίστως επικοινωνήσει με το τμήμα Κρατήσεων και ισχύει έως 30/09/2016, εκτός εορτών και αργιών.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο στο www.grekishotel.gr

 

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ 

 

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.