Επικαιροτητα

Το εκπληκτικό Mediterranean Yacht Show! (photos)

Το arcadia938.gr ήταν στην έκθεση Mediterranean Yacht Show, το Σάββατο 29/4, στο Ναύπλιο, η οποία είναι μια στοχευμένη εμπορική έκθεση για επαγγελματίες.

 

Πρόκειται για το κύριο γεγονός εκδρομών που θα παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το "crème de la crème" των αδειοδοτημένων και νόμιμα λειτουργούντων επαγγελματικών σκαφών.

 

To 4o Mediterranean Yacht Show, κατέφθασε για άλλη μια χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου και ο κόσμος ενθουσιάστηκε από τα πολυτελή yacht που βρίσκονταν αραγμένα στο λιμάνι και από τα κιόσκι των χορηγών, οι οποίοι υποστήριζαν την προσπάθεια αυτή. 

 

Το Σάββατο 29/4, ήταν η έναρξη του show!

 

 

Η έκθεση θα βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου από 29/4 έως και 2/5, για όσους ενδιαφέρονται να δουν και να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

 

Οι κορυφαίοι ειδικευμένοι επαγγελματίες αντέδρασαν με ταχύτητες φωτός αλλάζοντας την πορεία και ανταποκρινόμενοι στη νέα πρόκληση.

 

Η θέση της έκθεσης μελετήθηκε προσεκτικά, το στοιχείο της οικονομικής πλήξης ελήφθη υπόψη και για μια χώρα όπως η Ελλάδα οι επιλογές  είναι πολλές, όμως η πιο σωστή επιλογή ήταν η Πελοπόννησος και πιο συγκεκριμένα το Ναύπλιο.

 

Πλέον τέτοιες ιδέες και ο τρόπος με τον οποίο υλοποιούνται, δείχνουν ανάπτυξη και μια νέα πραγματικότητα.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την έκθεση και από το εσωτερικό μέρος των yacht!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.