Επικαιροτητα

Σημαντικές βραβεύσεις για Τρίπολη και Ν. Κυνουρία

Από το Συμβούλιο της Ευρώπης.



Δύο από τους αρκαδικούς δήμους βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση που έγινε στη χώρα μας από το Συμβούλιο της Ευρώπης με αφορμή τις πρωτοπόρες και καινοτόμες καλές πρακτικές που εφαρμόζουν.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Τρίπολης μαζί με τον δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης απέσπασαν αντίστοιχα τις τιμητικές διακρίσεις στον τομέα Νέων Τεχνολογιών, ενώ οι δήμοι Χερσονήσου Κρήτης και Νότιας Κυνουρίας για επιβράβευσης επαναλαμβανόμενων τουριστών επισκεπτών.

Μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας σχολίασε τη συγκεκριμένη διάκριση:

"Μια πολύ μεγάλη αναγνώριση για το Δήμο μας!!! Η πρότασή μας πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε επίπεδο χώρας, στο διαγωνισμό καλών πρακτικών του Συμβουλίου της Ευρώπης!

Δεχτήκαμε τα θερμά συγχαρητήρια για την παρουσίαση μας από τους ανθρώπους της ΕΕΤΑΑ και του Συμβουλίου της Ευρώπης! Δεν είναι λίγο να συμβαδίζεις με τη Χερσόνησο της Κρήτης στην κατηγορία του τουρισμού, σε ένα τόσο σημαντικό διαγωνισμο!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!!! Αν δεν είναι αυτό εξωστρέφεια, τότε τι είναι?".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.