Επικαιροτητα

Τελετή ορκωμοσίας νεοσύλλεκτων (pics & video)

Την Παρασκευή 9/6, πραγματοποιήθηκαν: η ορκωμοσία Γ' ΕΣΣΟ 2017 στην ΠΒΕ και η ορκωμοσία στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού.

 

Η Τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Γ' ΕΣΣΟ 2017, έγινε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

 

Εκεί παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι Περιφερειακές Πυροσβεστικές Διοικήσεις (ΠΕ.ΠΥ.Δ.), απόστρατοι ΑΞΚΟΙ, ανάπηροι πολέμου και ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Χρήστος Χρηστοδούλου, ο οποίος προέβει σε δηλώσεις στο τέλος της ορκωμοσίας. 

 

Φυσικά δεν έλλειπαν συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αεροπορία ώστε να τους παρακολουθήσουν και να τους καμαρώσουν.

 

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Γ΄ ΕΣΣΟ 2017, στο Στρατόπεδο "Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.