Επικαιροτητα

Αγιασμός με... δεσμεύσεις στο 6ο Δημοτικό (pics - vid)

Τη Δευτέρα (11/09) πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και 11ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης.

 

Την ημέρα αυτή τέλεσε τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, οποίος έδωσε τις καλύτερες ευχές του για μια καλή σχολική χρονιά. Επίσης παραβρέθηκε στο σχολείο ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φώτης Γκέσουρας.

 

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας μίλησε στα παιδιά και στους γονείς που παραβρέθηκαν εκεί αναφέροντας ότι "Όλα γίνονται για εσάς, τα παιδιά, ώστε να μπορείτε να σταθείτε στην κοινωνία! Εύχομαι να πάρετε σωστές γνώσεις, να γίνεται σωστοί άνθρωποι και να σας καμαρώνουμε. Και όπου βρεθείτε να έχετε στην καρδιά σας την Αρκαδία, γιατί είναι μητέρα όλων".

 

Με τη σειρά του, μίλησε και ο Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει το σχολείο σε οποιοδήποτε έργο χρειαστεί, ώστε να βελτιωθεί και να είναι ακόμα πιο κατάλληλο για τα παιδιά.

 

Τα παιδιά ήταν χαρούμενα και ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.