Επικαιροτητα

Γεύμα δήμου Τρίπολης στον Πρόεδρο Δημοκρατίας (pics - vd)

Το γεύμα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

 

Παρακάθησαν, μεταξύ άλλων και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης , οι βουλευτές Αρκαδίας κκ. Γιώργος Παπαηλιού (ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Βλάσης (ΝΔ) και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ), ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, η πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των στρατιωτικών αρχών.

 

"Εκφράζω τις ευχαριστίες για την τιμή που κάνετε στην πόλη μας"  είπε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής αναφερόμενος στο Π. Παυλόπουλο και συνέχισε "Σας καλωσορίζω στην Τριπολιτσά και σας εκφράζω τις ολόψυχες ευχαριστίες όλων των Αρκάδων, για την τιμή που κάνετε με την παρουσία σας στην πόλη μας, την πρωτεύουσα του Μοριά".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.