Επικαιροτητα

Βλάσης: Στηρίζω την εξίσωση τριτέκνων-πολυτέκνων

Ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., Κώστας Βλάσης, είχε συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής, 13ης Οκτωβρίου, με εκπροσώπους των συλλόγων τριτέκνων της Αρκαδίας.

 

Οι τελευταίοι, ευχαρίστησαν τον κ. Βλάση για την μέχρι τώρα βοήθειά του απέναντι τους, του έδωσαν συγχαρητήρια για την πρόσφατη ομιλία του στο ελληνικό Κοινοβούλιο περί των θεμάτων που τους απασχολούν και τόνισαν πως θεωρούν βέβαιο πως και στο μέλλον θα τον έχουν αρωγό σε οτιδήποτε τους απασχολεί.

 

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Αρκαδίας, δήλωσε πως γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι-ειδικά στην παρούσα συγκυρία, όπως τόνισε-, επισημαίνοντας παράλληλα πως αν έγιναν κάποια βήματα προς ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, έγιναν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. 

Επιπρόσθετα, είπε πως πιστεύει στην εξίσωση τριτέκνων και πολυτέκνων, ως προς τα επιδόματα και άλλου είδους κοινωνικές παροχές, καθώς, λόγω και του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα, θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στους πολίτες ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις.

 

Μάλιστα, σημείωσε πως θα υποστήριζαν, συνολικά ως παράταξη, μια τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία από μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, δυστυχώς, δεν θεωρεί πιθανό κάτι τέτοιο. "Μάλλον, προς την αντίθετη κατεύθυνση, νομοθετεί η Κυβέρνηση", είπε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος, ο κ. Βλάσης δεσμεύτηκε πως θα είναι πάντοτε διαθέσιμος για συναντήσεις και επαφές με τους συλλόγους τριτέκνων, αλλά τόνισε πως από τον ίδιο θα ακούνε μόνο ειλικρινή λόγια καθώς είναι ενάντιος σε κάθε μορφή "λαϊκισμού" και εύκολων υποσχέσεων. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.